St Ives Estate Country Park | Day Out With The Kids

COVID-19 Update

Many attractions are still closed, while others may have opened with social distancing in place. Please always check directly with the venue first before visiting.

See our list of attractions that have re-opened

St Ives Estate Country Park

  • Bingley
  • Outdoor
  • All Ages
  • Parks and Playgrounds

Attraction Information

St Ives Estates, located near Bingley, is a country park of 500 acres belonging to Bradford Metropolitan District Council with Public access to a large part of the area.

Coppice Pond has ducks to feed and the opportunity to go fishing. A sculpture trail will keep the family entertained while you explore the woodlands, open moor and meadows and the adventure playground will be a hit with the kids too!

The adventurous play equipment includes high towers, rope bridge, state of the art tyre swings, a maypole, sand play and tyre swing. This is complimented by natural play elements such as rocks, fallen trees and a dry river bed.

There is a cafe and visitors centre and various activities such as archery too.

club logo

Join our membership

  • Save money on great days out
  • £1 for 30 days - cancel anytime
  • Do more for less
Try it for £1

Opening hours

All year round

Pricing

Free admission

Travel & Contact Information

Address

Harden, Near, Bingley, West Yorkshire, BD16 1AT, England

Phone number

01274 431000

Map

Website

Click here to visit St Ives Estate Country Park's website.

FAQ & Additional Information

Yes, there is parking onsite.

Yes, there are toilets.

Monday to Sunday 09:00 - 16:00

No, there are no baby changing facilities.

Yes, you can bring a picnic.

Yes, there is an onsite restaurant.

Monday to Sunday 10:30 - 16:00

Yes, St Ives Estate Country Park is wheelchair friendly.

The path around Coppice Pond is wheelchair accessible, but the rest of the woodland paths can be steep and muddy.

Yes, St Ives Estate Country Park have stated they are pushchair friendly.

Dogs are welcome.

attractions redesign